Når du fodrer en skare, er det svært at planlægge alt nøjagtigt. Derfor foretrækker vi at servere måltider buffet-stil, når vi samles udenfor og ikke ønsker konstant at suse ind og ud af køkkenet. Følg disse tips til opsætning af en udendørs buffet, og du vil være den sejeste vært denne sommer.
1.Beliggenhed.
Et velplanlagt layout vil holde maden frisk og dine gæster godt fodret. Sæt bordet tæt på huset, men ikke så tæt, at folk ikke let kan bevæge sig rundt i det. Tillad alle at starte i den ene ende og tjene sig selv fra begge sider. Placer fade, hvor de hurtigt kan genopfyldes: grillede måltider i nærheden af grillen og kolde salater nær hoveddøren. Læg servietindpakket sølvtøj for enden af bordet, og stak tallerkener i hovedet.
2.Sæt krydderier på begge sider af buffeten.
Server hjemmelavede krydderier, hvis du virkelig vil imponere, især hvis du har fisk og skaldyr eller hvidt kød på brændeovnsgitter. Sæt krydderier på to let tilgængelige steder for at undgå, at dine besøgende venter på ketchup eller mayo.
3.Hvil kolde salater på is.
Vi nyder sommervejret, men ikke når det gør vores salater slappe og lunkne. Læg salatskålen over is for at holde smagen frisk og grøntsagerne sprøde. Tag det et skridt videre ved at fryse lækre blomster, urter eller citrusskiver for at danne attraktive isskåle. Vi har også en række sommersalatopskrifter.
4.Lav en anden drikkestation.
Server drikkevarer i et separat område for at undgå en flaskehals eller spild på buffeten. Arranger is og pynt til øl, vin og blandede drikkevarer.
Genbrug din brugte vasketøjskurve ved at bruge den som skraldespand. Opbevar dem i din have, så du kan bortskaffe din genanvendelige plast, mineraler og papirer der.
5.Sæt tang ud, så gæsterne kan snuppe mad med den ene hånd.
Intet bremser en buffetlinje mere end at skulle placere din tallerken og drikke på bordet for at servere dig selv med en ske og gaffel. Hvad er løsningen? Tang til hvert kursus!
6.Repurposed Wire Caddy med rum.
En trådcaddy, der kan bære forskellige ting, såsom brødpinde, oliven, tomater, ristet brød og olivenolie, vil gøre det lettere end nogensinde at servere dine udendørs festforretter. At bringe alt ud på én gang sparer dig for ture frem og tilbage fra huset, og caddie kan også tjene som et serveringscenter.
7.Brug udstyret.
Madlavning uden for et normalt køkken kan være svært for personer, der ikke er vant til det. Uden det korrekte udendørs cateringudstyr kan succesen med din begivenhed bestemmes. Du skal også sikre dig, at dine gæster har det nødvendige udstyr, såsom redskaber.