Find det perfekte outfit til arbejdet

//

For mange kvinder er det rimelig nemt at klæde sig på til hverdagen. Med hverdagen menes her sociale sammenhænge uden for arbejde og andre formelle kontekster. Her har man nemlig rigtig meget frihed til at vælge den stil, det tøj og det look, som man selv synes om.
I privaten er der også plads til at udforske, afprøve og udfordre. Man omgiver sig med folk, som man kender godt, og de dømmer ikke én på ens tøj eller udseende. Derfor er der meget frie rammer, og det gør det nemt at sammensætte et hverdags-outfit. Vil du som kvinde have en heldragt på eller som mand have en kedeldragt på, så er det helt frit.

Arbejdet udgør en stilmæssig udfordring

Til gengæld oplever mange, at det kan være langt sværere at klæde sig på i forhold til ens arbejde og ens arbejdsplads. På nogle arbejdspladser er der en mere eller mindre eksplicit dresscode, men for rigtig mange arbejdspladsers vedkommende er der ikke.
Og det udgør et modemæssigt dilemma for rigtig mange kvinder. For samtidig med at de gerne vil klæde sig på en måde, som afspejler deres personlige stil, så vil de også gerne være præsentable. Udover det skal de arbejde i mange timer, og tøjet skal derfor være rimelig komfortabelt og behageligt at have på.

Et godt arbejdsoutfit skal kunne det hele

Det betyder selvfølgelig, at der er langt færre valgmuligheder, når det kommer til personlig frihed til at klæde sig på. For når man skal møde mennesker i professionel kontekst, så kan man ikke tillade sig at provokere for meget.
Man må samtidig heller ikke så ud som om, at man overhovedet ikke prøver. Et godt sammensat outfit til arbejdet skal derfor kunne lidt af det hele; det skal være rart, gøre et godt indtryk og samtidig ikke gøre alt for meget væsen af sig. Og her kan det være godt at lede efter inspiration.

Find inspiration til arbejdstøjet online

Man kan som kvinde starte med at kigge lidt efter sine kolleger af samme køn. Hvis de gør det godt med hensyn til stil, så kan man vælge at lade sig inspirere en smule af dem, når man selv skal sætte sit outfit sammen.
Men herudover kan det være en rigtig god idé at finde inspiration på nettet. Her fines der nemlig en række pålidelige og gratis sider, hvor man kan finde vejledning til alle mulige former for outfits.

Vælg det elegante og simple

Du har sikkert din helt egen idé om, hvad du skal have på, når du arbejder. Internettet og dine kolleger har hjulpet dig på vej, og nu føler du dig mere klar til at skulle ud og shoppe. Men inden du går i gang, så husk, at det simple tit er en god vej at gå.
Enkle bukser og nederdele, en flot blazer og elegante sko kan gøre rigtig meget. Disse ting kan du kombinere med langt det meste, og så er de nemme at sætte sammen med nogle små, sjove detaljer for at pifte det hele lidt op.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark