Sæt lidt farve på en regnvejrsdag med taskeparaplyer

//

Regnvejrsdage behøver ikke være sørgelige eller kedelige. Hav en eller flere taskeparaplyer i din garderobe, klar til når du skal ud og gå ind tur og lyt til regnen, der falder på den store skærm. Denne paraply har en flot klassiske sort farve. Med sit runde håndtag i sort plast giver paraplyen et stilfuldt og klassisk udtryk. Og god stil og en flot farve er helt sikkert noget, der kan bringe en trist og grå regnvejrsdag op!

Hold dig tør i regn og blæst med en taskeparaply

Den sorte taskeparaply har et paraplyfang på 98 cm i diameteren, så du er sikker på at kunne være i ly for regnen. Selv hvis det blæser op, når du er ude og gå, og regnen står ind fra siden, er du godt beskyttet af de robuste taskeparaplyer. Paraplyen er samtidig fremstillet  sådan, at den ikke vejer meget at gå med, selv om regnen står ned på paraplyen. Håndtaget gør, at den er ekstra nem at holde fast i, selv hvis det skulle blæse op.

Køb en paraply i dag og vær klar til den næste regnvejrsdag

En paraply er én af de ting, man altid lige står og mangler. Men spar dig selv for besværet med regnjakker og køb en billig taskeparaply i dag. Så er du klar til næste gang, regnen rammer Danmark. Og kender man Danmark, så ved man, at det ikke kan vare længe, før der igen er et skybrud lige, når man er på vej ud af døren.

Prisen på den sorte taskeparaply er 149 kr. Den fås også i 15 andre farver, så der er gode muligheder for at finde den farve, der lige netop passer til dig.

Er du klar til at gå det danske vejr tørskoet i møde?

Efteråret byder på mere vand end vi er vant til fra sommermånederne. Er du ude, er en paraply uundværlig. Du holder dig tør, hvor du ellers var blevet drivende våd. Der findes mange paraplyer på markedet, paraplyen fra Paraplybutik, er taskeparaplyer i en rigtig god kvalitet. Der er tænkt over både detaljer, design og funktionalitet.

De er vindtætte og fleksibel, stiverne er bygget i glasfiber, der betyder at den kan holde til betydelig hårdere vindstød end andre paraplyer. Paraplyen åbner automatisk blot ved tryk på en knap. Den har en god størrelse på 98 cm i diameter, i lukket tilstand er den 29 cm lang, og vejer 350 g. Paraplyen er nem at håndtere og samtidig kan den i kraftigt blæsevejr vende den forkerte vej uden at gå i stykker.

Farven er flot sort og er forsynet med velco lås. Håndtaget er fremstillet i et blødt materiale og har en mulighed for at sætte personlig label på, således at du kan sætte navn på paraplyen. Der er tale om et kvalitetsprodukt, som man skal gøre sig selv den tjeneste at anskaffe sig. Helt sikkert en investering du vil blive glad for i de kommende måneder.

Køb din nye paraply i dag – Vent ikke til det næste skybrud rammer Danmark. Køb en taskeparaply i dag og vær klar til alt, hvad det danske vejr har at byde på.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark