En god arbejdsplads for bartendere

//

Bartendere har jo bare deres job for sjov og ballade. Sådan tænker du måske. Men det er langt fra tilfældet for alle de bartendere, der arbejder på danske barer og diskoteker.

Mange bartendere har faktisk deres job, fordi de elsker det, de laver: nemlig at shake lækre cocktails. Derudover kan det også være en vigtig faktor i deres liv, at de får en fornuftig indkomst, fordi de har satset deres professionelle liv på netop denne karriere.

Derfor skal man ikke se ned på eller undervurdere deres job. Bartendere vil deres arbejde.

Så hvad end du er kunde eller arbejdsgiver, så bør du bestemt gå op i, at bartenderne har en god arbejdsplads med gode vilkår. Dette kan du bakke om både som forbruger og chef – begge har et ansvar.

 

Lej en bartender fra velfungerende virksomheder

Hvis du skal holde en fest, hvor du gerne vil have en professionel bartender til at lave cocktails til gæsterne, så er rådet til dig meget klart: lej en bartender fra en virksomhed, der kan garantere en fantastisk service og gode arbejdsforhold for deres bartendere.

På den måde kan du også forvente lidt mere af bartenderne. For de færreste har lyst til at gøre et rigtig godt job, hvis de ikke føler sig værdsat af arbejdsgiveren. Derfor kommer det alle til gode, hvis du første omgang sikre dig, at bartenderen har gode arbejdsforhold, inden du vælger at leje en bartender fra en bestemt virksomhed.

Det gør trods alt ikke noget, at det er en win-win for alle.

 

Hvad kan du gøre som arbejdsgiver?

Som arbejdsgiver, der udlejer bartendere, har du et kæmpe ansvar. Gode arbejdsforhold er ikke kun lig med en høj løn, men det er lige så vel at sørge for, at der er et godt socialt sammenhold, og at bartenderne føler sig trygge på deres arbejde.

Selvfølgelig skal dine bartendere ikke bare have en høj løn uden videre. Hvis den ansatte ikke har nogen erfaring forvejen for eksempel, så er det selvfølgelig okay at starte på en lidt lavere løn. Det skal trods alt også give mening for din virksomhed.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark