3 årsager til at vælge stofgardiner

//

 I et hjem bruger langt de fleste en stor rum tid på at indrette, istandsætte og sætte sit helt eget præg på tingene. Det gør man for at der skal være rart at være, og fordi man synes en bestemt æstetik er lækker. Dog er der i næsten alle tilfælde et sammenstød med den flotte og pæne indretning, og den praktiske hverdag, som skal have sin gang i hjemmet hver eneste dag. 

At forene de to ting kan være en meget svær kunst, men der er nogle tricks, som kan hjælpe det rigtig godt på vej. Det kan gøres nemt ved at tage nogle af de praktiske elementer, og så tilføre dem noget klasse og stil, som man synes passer godt ind i den stil, som man forsøger at holde i hjemmet. 

Her kommer der tre gode råd til at bruge netop det trick, og i særdeleshed at gøre det ved at vælge stofgardiner. Stofgardiner kan optimere dit hjem på mange måder, og de kan vælge i tusindvis af udtryk og farver. Se, et stort og meget flot udvalg ved Arne Aksel, som er én af de førende virksomheder på markedet indenfor netop disse produkter. 

Lad farverne pryde dit hjem og skabe forandring 

Det første råd er at lade stofgardinerne være en måde at bryde en måske ensartet og til tider kedelig stil. Det er nemt at vælge praktiske ting, og lade den hvide farve fylde det meste af indretningen. Her kan stofgardinerne være en ny, anderledes og nem måde at få nogle farver ind og bryde den hvide nordiske stil i hjemmet. 

De kan være i afdæmpede farver i f.eks. soveværelset, hvor man ønsker at skabe et særligt roligt miljø. Her vil et lidt tungere stof måske være ideelt, for at vise den ro, der skal være når man skal sove. Det kan også være en stor fordel rent praktisk fordi det tungere stof er noget bedre til mørklægning. 

Få det specialiseret til lige dit hjem 

Udover at stofgardiner kan tilføre noget varme, farve og struktur til dit hjem, så kan de også laves, så de passer helt perfekt til netop der, hvor du ønsker det. 

Stofgardiner efter mål er meget populært, og det skal ikke undervurderes, hvor stor en effekt det kan have, når man kan se at de er skræddersyet til formålet. Det tilfører noget luksus, som er en følelse, der ellers kan være svær at få ind i et hjem, hvor der mest af alt er tænkt på at få en praktisk hverdag til at fungere. 

Brug stofgardiner på mange måder 

Stofgardiner kan ikke bare bruges i vinduer til at afskærme for lys ude fra. De kan bruges på mange måder, som skaber noget unikt, mens det stadigt kan opfylde et praktisk formål til fulde. 

Det kan f.eks. være ved at bruge stofgardiner i stedet for almindelige låger eller forhæng. For at afskærme i en garderobe eller lignende. Det giver et smukt og lækkert resultat. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark