Når sort fungerer til dit outfit

//

Sort er en spændende farve, når du skal sammensætte outfits. Du kan få tøj i mange forskellige nuancer af sort. Og der findes ikke den type af tøj, som du ikke kan få i sort. Sort er en utrolig praktisk farve til tøj. Det skyldes, at sort går godt med stort set alle andre farver.

Sort er velegnet til de fleste sammenhænge

Når sort er en populære farve til tøj, skyldes det, at den er velegnet til de fleste sammenhænge. Det er derfor altid en farve, man kan gribe ude efter i klædeskabet, og være sikker på at kunne sammensætte med hvilke som helst andre farver. Hvis man er helt på bar bund i forhold til sit outfit, er sort oftest også en farve, der er god til at bruge som fundamentet for sit outfit.

Sort er en meget alsidig farve

Når du skal tænke på sort som en alsidig farve, så kan du blot tænke på, at den bliver båret til begravelser, når alt skal være lidt mere neutralt, neddæmpet og sørgeligt. Samtidig bliver den også oftest brugt i festlige sammenhænge, i afslappede sammenhænge, i dagligdagssammenhænge, ja, der er ikke den situation, hvor sort ikke passer til. Sort er derfor en af de eneste farver, der kan signalere utrolig mange forskellige og alsidig ting.

Stilfuldt og klassisk

Sort har stil og klasse, og derfor der man fx også typisk denne farve til jakkesæt til mænd. Den udstråler noget klassisk og autoritært, og der er ikke mange andre farver, der kan matche disse signaler. Her er sorte strømper også det typiske valg i kombination med et par flotte sko. Strømper er noget, flere går op i, men de behøver ikke at være i alle mulige farver. Nej, faktisk holder mange også af at bære sorte strømper på grund af enkeltheden og de stilfulde signaler.

Hvis du er i tvivl

Hvis du er i tvivl, når du skal vælge farven på dit outfit, kan du altid vælge sort. Sort fungerer som den perfekte base. Forestille dig sorte bukser, kombineret med en farverig top. Her vil den farverige top naturligvis skille sig ud alene på grund af farven. Men også de sorte bukser vil skille sig ud i kontrast til den farverige top. På den måde, på grund af den sorte farve, vil de sorte bukser altså være et lige så bevidst signal om et bevidst valg i forhold til det komplette outfit.

Derfor kan man sige, at sort er en farve du altid kan bruge i alle sammenhænge.

Sort er farven at gå efter, og mange vælger også, når de køber nyt tøj i forskellige farver, at købe en udgave i sort. Det skyldes højst sandsynligt, at sort er en farve, der i mange sammenhænge altid kan bruges. Derfor er det rart at have muligheden for at have en sort udgave af sin yndlingstrøje hængende i skabet også.

Hvis du, næste gang du skal i byen, er helt på bar bund, kan du altså ud fra ovenstående afsnit med fordel vælge at klæde dig i noget sort som udgangspunkt, og lade resten af outfittet vælge sig selv ud fra den sorte grundfarve.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark