Sika Footwear – din pålidelige partner for sikre fødder

//

Sikkerhed på arbejdspladsen er alfa omega. Det ved danske Sika Footwear alt om. På virksomheden lidt uden for Herning udvikler, producerer og leverer de sikkerhedsfodtøj til et hav af forskellige brancher.

Sika Footwear har eksisteret siden 1870, så de ved en ting eller to om sikkerheden i fodtøj.

Sikkerhed frem for alt, og så kommer komfort

Det er selvsagt, at sikkerheden i et par sikkerhedssko er det vigtigste, og der er forskellige krav og regler, som fodtøjet skal efterleve for at kunne gå under kategorien sikkerhedssko og arbejdssko. Alt det har Sika Footwear styr på, så det eneste, du skal fokusere på, er, om skoene sidder godt på dine fødder; for komforten i skoene er tæt på at være lige så vigtig som sikkerheden i skoene.

Når man har lange vagter på f.eks. hospitalerne, restauranterne, byggepladserne eller i produktionen, så er det vigtigt, at man kan holde til at have sine arbejds- og sikkerhedssko på under hele vagten. Derfor er det vigtigt, at skoene bl.a. er åndbare, lette og føles behagelige for brugeren at have på.

For at producere fodtøj, der møder brugernes ønsker og behov, samarbejder Sika Footwear med netop brugerne for at være helt skarpe på, hvad det er, der skal til for at kunne levere behagelige og komfortable sko.

Sika Footwear gør en dyd ud af altid at være på forkant med udviklingen og lytter til de ønsker, deres kunder har. Det har været deres fremgangsmåde de sidste 150 år, og det vil det også være de næste 150 år.

Dyk ned i Sika Footwears store sortiment

I Sika Footwears sortiment finder du alt lige fra traditionelle træsko med og uden sikkerhed, praktiske arbejdssandaler og komfortable arbejdssko til de mere slidstærke og hårdføre sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler med langt skaft samt vandtætte gummistøvler med sikkerhed.  

Sika Footwear ejer mærkerne SIKA og Brynje og forhandler de udenlandske mærker Elten, Cofra og Dunlop til det danske marked. Du kan se det store udvalg og læse meget mere på www.sikafootwear.dk.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark