5 kæmpe fordele ved et epoxygulv

//

Epoxygulvet har for alvor fundet sit indtog i de danske hjem. Tidligere var gulvet forbeholdt lagerhaller, garager, butikker og værksteder, men i dag er det blevet udbredt i bl.a. køkkener, badeværelser og endda i spisestuen. Det er der mange gode grunde til. I denne artikel har vi samlet 5 af de største fordele ved at få et epoxygulv i hjemmet.

Epoxygulvet giver et moderne look

Epoxygulvet kan fås i et utal af farver og mønstre, så du kan faktisk designe det helt ned til mindste detalje. Det betyder, at du faktisk kan designe et gulv, der passer perfekt ind i det rum, hvor det skal lægges – og dermed kan du designe gulvet efter din eksisterende indretning. Det giver din bolig et moderne look.

Epoxygulvet er fugefrit og rengøringsvenligt

Epoxygulvet bliver lagt i flydende tilstand, og det skal så tørre, så det kan hærde. Når gulvet er hærdet, er det både fugefrit og dermed rengøringsvenligt. Der skal altså ikke skrubbes for at få nogle fuger rene og du slipper også for genstridige pletter.

Epoxygulvet er skridsikkert

Epoxygulvet er skridsikkert, og det er faktisk lige præcis af denne grund, at gulvet har været en favorit til f.eks. daginstitutioner og skoler. Det er dog også en kæmpe fordel i hjemmet, da du så kan gå rundt i strømpefødder uden at glide. Det er især en god idé, når der er børn i hjemmet.

Epoxygulvet er yderst modstandsdygtigt

Epoxygulvet er et af de mest modstandsdygtige gulve, der findes. Det kan holde til stort set alt, hvad du kaster efter det. Det kan sagtens holde til at du spilder i køkkenet, og så kan det også holde vægten af alle møbler uden at det giver revner eller huller i gulvet.

Epoxygulvet giver mest for pengene

Når du sammenligner med andre gulvtyper, så er kvadratmeterprisen for et epoxygulv svær at slå. Epoxygulvet har også den fordel, at det kan monteres ovenpå et eksisterende gulv, så der skal faktisk ikke bruges en masse tid og håndværkertimer på at bryde et eksisterende gulv op. Epoxygulvet giver altså maksimal kvalitet for prisen.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark