4 grunde til at være en certificeret brandrådgiver 

//

Hvis man skal igennem et større byggeprojekt, så ved man allerede, at der mange ting man skal holde styr på og tage stilling til 

Det kan oftest virke meget overvælgende, derfor er det vigtigt, at man forsøger at gøre tingene rigtigt fra starten af. Dette kan du læse meget mere om i denne artikel, hvor vi gennemgår nogle af de ting man skal holde styr på. 

 

Hyr en certificeret brandrådgiver 

Skal man i gang med at bygge et hus, så er det sikkert, noget som mange har drømt om og få realiseret. Dette kan man have haft drømt om i flere år, når man så endelig har fået taget sig sammen og skal i gang med at bygge sit drømmehus. Men er det også noget for jer derude? 

En af tingene man skal huske er at gør sit hus så sikkert som muligt, især når det drejer sig om brand. Det er vigtigt, at man sørger for at hyre en certificeret brandrådgiver, som kan hjælpe dig med at få bygget huset på den sikreste måde. 

 

Skal der søges om tilladelse fra kommunen? 

I nogle byggesager, er det nødvendigt at søge tilladelse. Tilladelsen kommer fra kommunen. Dette skal søges før man går i gang med sit byggeprojekt. Hvis man formår at glemme dette, kan man risikere at alt det arbejde man har lavet skal hives ned igen, fordi bygge godkendelsen ikke blev gennemført.  

Derfor skal man altid sikre sig om, hvorvidt der skal søges om tilladelse fra kommunen til byggeriet. 

 

Læg ekstra penge i projektet 

Har man sat et budget? Her skal du regne med at man oftest overstiger sit oprindeligt budget. Det skyldes at et byggeprojekt altid kommer til at koste ca. 10% oveni det nuværende budget det oprindeligt er blev sat. Derfor er det en god ide at forberede at lægge nogle ekstra penge til side, så man ikke får en slem overraskelse jo længere frem i forløbet man kommer. 

Fortæl om projektet til venner og familie 

Det kan oftest godt være rigtig hårdt at komme igennem et byggeprojekt. Det er meget tidskrævende og kan være stressende. Derfor er det rigtig vigtigt, at man sørger for at man passer på sig selv og familien. Man skal ikke overanstrenge sig selv med at lave en masse ting, som man faktiske ikke kan overskue. 

Det kan være, at du skal være god til i forvejen at fortælle dine venner og familie, at du måske ikke kommer til at deltage i så mange ting, det næste stykke tid. Det er naturligvis noget, de vil kunne forstå. Men hvis du sørger for at passe godt på dig selv, så kommer det med garanti til at være det hele værd. 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark