3 typer romantiske ferieophold du kan tage på med din partner

//

Vil du gerne på et romantisk ferieophold med din partner, men er du ikke sikker på, hvad du skal vælge, kan det være, at vi kan være med til at inspirere dig her i dag. For der er nemlig en lang række muligheder for at komme på et lækkert ophold med din partner, og faktisk behøver du ikke engang at tage til udlandet for at komme på en romantisk get-away. Du kan finde mange romantiske steder i Danmark, som du kan booke dig ind på.

 

Husk altid at være medlem af en a-kasse om MA akasse, så du er på den sikre side, hvis du mister dit job.

Kroophold

En af de mange muligheder er at tage på et romantisk kroophold. Der er mange smukke kroer rundt omkring i Danmark, og de er alle klar på at tage imod dig og din partner. Det gode ved et kroophold er også, at du tit har mulighed for at spise rigtig godt. Der er mange af de danske kroer, der er udstyret med restauranter i verdensklasse, hvor du får mad ud over det sædvanlige. Det kan du godt glæde dig til, hvis du vælger at tage på kro.

Slotsophold

Skal det være endnu finere end det, er der jo også mulighed for at vælge et slotsophold. Der er også en lang række slotte i Danmark og især slotte på Sjælland, som er klar til at åbne dørene for jer, og som lader jer bo som royale for en dag eller to. Det er en helt særlig oplevelse at komme på et slotsophold, og har du ikke prøvet at overnatte på et slot før, kan du allerede nu godt begynde at glæde dig. Mangler du en gave til din partner, er det jo et oplagt valg.

Storbyferie

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at invitere din partner på storbyferie i udlandet, hvis du ikke har noget imod at tage væk fra Danmark for at komme på et romantisk weekendophold. Der er mange storbyer, der er udstyret med lækre hoteller, hvor det i den grad også er muligt at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Her er der også gode muligheder for at opleve alt muligt spændende i løbet af dagen, og hvis I ikke vil spise på hotellet, er der jo tit mange gode restauranter at finde i en storby.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark