3 ting du kan lave i sommerhuset

//

Skal du snart i sommerhus med familien, men har du endnu ikke fundet ud af, hvad I skal lave endnu, når I kommer i sommerhus, kan det være, at vi her kan hjælpe dig med at finde på noget sjovt at lave sammen. Det er jo altid godt at komme i sommerhus, men det kan også hurtigt blive lidt kedeligt, hvis der ikke lige er planlagt noget. Selvfølgelig behøver du heller ikke at planlægge noget, hvis du bare gerne vil slappe af og ned i gear. Men er du afsted med familien, kan det være godt at være lidt forberedt.

 

Husk at tage dig af din laurbær busk, inden du tager i sommerhus, så den har det godt.

Besøg nogle lokale seværdigheder

For det første kan det være en god idé at køre rundt til nogle af de lokale seværdigheder, som der er at finde i området. Har I lejet et sommerhus i et område, hvor I ikke har været før, er det jo oplagt at hoppe på cyklen og køre rundt til nogle af de ting, som du kan finde i området. Det kan jo være, at I ender med at bo tæt på Langesø Ishus.

Husk brætspil

Så kan det også være en god idé at sørge for at få en række gode brætspil med, da det altid er en sikker vinder. På den måde har I også noget at få tiden til at gå med, hvis det skulle ende med at være dårligt vejr et par af dagene. Så er det altid godt lige at have et par brætspil med eller et sæt spillekort, så I kan dyste om at vinde i Ludo, Monopoly eller hvad I nu ellers har taget med på turen. I har sikkert en række brætspil derhjemme, I kan tage med.

Tag på stranden

Der er nok også gode chancer for, at I bor tæt på en strand, når I er i sommerhus. Og så er det jo oplagt at lave en stranddag eller to, hvor I tager håndklæder og snacks under armen og går ned til vandet. Det er altid sjovt at være på stranden, og det er noget for alle. Her er der plads til at hygge sig, som hver især har lyst til. Der er mulighed for solbadning, at hoppe i vandet, at bygge et sandslot eller hvad I nu har lyst til at give jer til.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark