3 gode grunde til at du skal bruge en headhunter til at rekruttere for din virksomhed

//

Er du på jagt efter en ny kollega? Er du træt af at kigge igennem bunker af Cv’er og ansøgninger fra potentielle kandidater? Så kan det være du skal have fat på en headhunter til at klare det tunge arbejde for dig.

Du vil måske blive overrasket over, hvor mange store som små virksomheder benytter sig af headhuntere i dag. Hvis du gerne vil gøre din rekrutteringsproces så nemt som overhovedet muligt, så læs med i denne artikel og få 3 gode grunde til, hvorfor du skal hyre en headhunter.

1. Du giver dig selv mere tid i dit arbejdsliv

Du har med garanti en travl arbejdsdag med meget få pusterum til noget som helst andet. Rekruttering er noget som ikke kun tager masser af tid, det tager også kræfter og ressourcer ud af din arbejdsdag. En dygtig headhunter kan klare ærterne for dig, og involverer dig kun i processen, når det er nødvendigt.

Ikke nok med det, så arbejder en headhunter uden om dine planer, møder og tidsbegrænsninger, så du ikke bliver forstyrret i din arbejdsdag. På den måde giver en headhunter dig mere tid og plads i dit arbejde, så du kan fokusere på andre vigtige ting.

2. Du får udelukkende stjernedygtige kandidater til samtale

Når du offentliggør et jobopslag, så har du ingen kontrol over, hvem der søger jobbet. Du kan potentielt komme til at læse igennem flere hundrede ansøgninger, hvoraf en stor stak af dem er fuldkommen ubrugelige.

En headhunter og rekrutteringskonsulenter er eksperter i at filtrere gennem arbejdsmarkedet og kun håndplukke de bedste kandidater til stillingen. På den måde skal du ikke spilde din tid på en masse unødvendige jobsamtaler. Du kommer udelukkende til at interviewe stjernedygtige medarbejdere, som nærmest er skræddersyet til stillingen.

3. En headhunter sørger for 100% diskretion

“Problemet” med rekrutteringsprocesser er, at de potentielle kandidater ofte allerede besidder en anden stilling. Derfor er det svært at komme i kontakt med personen uden om et traditionelt stillingsopslag. Dette er dog ikke et problem, når du bruger en headhunter. En headhunter har nemlig forståelse for diskretion under hele processen, så kollegaer og chefen, på kandidatens nuværende arbejdsplads, ikke høre et ord om rekrutteringen.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark