10 ting du kan opleve i London

//

Der er så mange ting at lave i London, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Med verdensberømte museer, en blomstrende teaterscene og nogle af de bedste restauranter i verden er der noget for enhver smag. Her er 10 ting, du ikke bør gå glip af på din næste tur til London.

1. Besøg British Museum

Ingen tur til London er komplet uden et besøg på British Museum. Det er et af de største museer i verden og rummer skatte fra hele verden, herunder Rosettastenen og de egyptiske mumier.

2. Se et West End-show

Londons West End-teaterscene er verdensberømt, og der er masser af shows at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter musicals, komedier eller Shakespeare, vil du blive forkælet med valgmuligheder.

3.Udforsk Hyde Park

Hyde Park er en af Londons mest berømte parker, og det er nemt at se hvorfor. Med sine vidtstrakte grønne områder, naturskønne søer og rolige haver er det er det perfekte sted at flygte fra byens travlhed og travlhed.

4. Nyd udsigten fra The Shard

Hvis du vil have en betagende udsigt over London, kan du tage til The Shard, den højeste bygning i Vesteuropa. Den ligger i Southwark og er også hjemsted for en række restauranter, barer og hoteller.

5. Oplev Westminster Abbey

Westminster Abbey er en af de mest ikoniske bygninger i London. Det har været et sted for tilbedelse i over tusind år, og det er også stedet, hvor nogle af de vigtigste begivenheder i britisk historie har fundet sted, herunder kongelige kroninger og begravelser.

6. Få mere at vide om Londons historie i Tower of London

Tower of London er et af de mest berømte historiske seværdigheder i verden. Det blev bygget af Vilhelm Erobreren i det 11. århundrede, og det er blevet brugt som fængsel, kongeligt palads og endda som henrettelsessted i århundredernes løb. I dag er det en populær turistattraktion, og du kan lære alt om dens fascinerende historie på en guidet tur.

7. Shop til du falder om på Oxford Street

Oxford Street er en af de travleste shoppinggader i London, og her ligger nogle af de mest populære high street-butikker. Hvis du er på udkig efter detailterapi, er det stedet, du skal tage hen.

8. Prøv noget traditionel engelsk mad

London er hjemsted for et stort udvalg af køkkener fra hele verden, men hvis du vil prøve noget traditionel engelsk mad, der er masser af muligheder. Fra fish and chips til afternoon tea er der noget for enhver smag.

9. Tag en tur på London Eye

London Eye er en af byens mest populære turistattraktioner. Det ligger på den sydlige bred af Themsen og byder på panoramaudsigt over nogle af Londons mest berømte vartegn, herunder Big Ben og Buckingham Palace.

10. Besøg St Paul’s Cathedral

St Paul’s Cathedral er et ikonisk London-vartegn og en af de største kirker i verden. Den ligger i City of London og blev designet af Sir Christopher Wren og stod færdig i 1708. I dag er den åben for offentligheden til sightseeing og tilbedelse.

Husk altid gratis lydbøger til din ferie.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark